Zamieszczone przez Andys
[O1] Jaki tu ma być telefon?
Zwiń
X
-
[O1] Jaki tu ma być telefon?
Mam pytanie.W mojej octavce jest miejsce w podłokietniku na telefon.Przy zapalniczce jest jakieś gniazdo(zakładam,że do podłączenia telefonu).Czy trzeba jakiś konkretny model telefonu do tego uchwytu czy jakikolwiek można podłączyć do tego wejścia pod spodem.Wersja auta Elegance (rynek niemiecki),wyposażona w fabryczną nawigację.Czy wie ktoś z kolegów czy mam fabryczny zestaw głośnowówiący i czy po podłączeniu telefonu będzie działał.
-
-
Re: Jaki tu ma być telefon?
Zamieszczone przez jarecki314Mam pytanie.W mojej octavce jest miejsce w podłokietniku na telefon.Przy zapalniczce jest jakieś gniazdo(zakładam,że do podłączenia telefonu).Czy trzeba jakiś konkretny model telefonu do tego uchwytu czy jakikolwiek można podłączyć do tego wejścia pod spodem.
Zamieszczone przez jarecki314Czy wie ktoś z kolegów czy mam fabryczny zestaw głośnowówiący i czy po podłączeniu telefonu będzie działał.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez awiacekZamieszczone przez jarecki314Mam pytanie.W mojej octavce jest miejsce w podłokietniku na telefon.Przy zapalniczce jest jakieś gniazdo(zakładam,że do podłączenia telefonu).Czy trzeba jakiś konkretny model telefonu do tego uchwytu czy jakikolwiek można podłączyć do tego wejścia pod spodem.
Zamieszczone przez jarecki314Czy wie ktoś z kolegów czy mam fabryczny zestaw głośnowówiący i czy po podłączeniu telefonu będzie działał.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jarecki314Dziękuję za odpowiedź,myślałem że jakimś kablem można każdy telefon podłączyćMój Skodillac
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez orzeuZamieszczone przez jarecki314Dziękuję za odpowiedź,myślałem że jakimś kablem można każdy telefon podłączyć
Komentarz
-
Komentarz